FacebookTwitterGoogle+

 

El proper divendres 30 d’octubre tindrà lloc la II Jornada sobre el dret d’asil per motius d’orientació sexual i identitat de gènere, de 8:45 a 14h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya (CEJFE), situat al Carrer d’Ausiàs Marc, 40.

La Jornada la coorganitzen amb el CEJFE l’Associació Catalana per a la Integració dels Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants (ACATHI), la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) i la Fundació ACSAR, amb la Col·laboració del Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI).

A la Jornada s’hi analitzaran tant la situació de les persones sol·licitants d’asil LGBTI durant el procediment d’asil com als dispositius d’acollida, exposant bones pràctiques que s’estan duent a terme a la Unió Europea  i es comptarà també amb els testimonis dels propis sol·licitants.

En definitiva, aquesta jornada vol constituir-se en un espai d’anàlisi i debat que permeti aprofundir en la situació dels sol·licitants de protecció internacional LGBTI, tant a Espanya com a la resta d’Europa.

Les inscripcions estan obertes fins el 28 d’octubre, les places són limitades.

Per a més informació sobre la jornada i per a les inscripcions:

http://justicia.gencat.cat/web/.content/home/ambits/formacio__recerca_i_docum/formacio/jornades_congressos/just_penal_internacional/jorn_dret_asil_2015/iijorn_asil_orientaciosexual_programa.pdf