FacebookTwitterGoogle+

 

Des d’Asil.cat volem expressar la nostra més ferma condemna i rebuig als atemptats que van tenir lloc dijous  a Barcelona i Cambrils i el nostre més sincer condol a les famílies de les víctimes.

Així mateix, volem unir la nostra veu amb la de centenars de persones refugiades i apàtrides que han fet de Catalunya la seva nova llar. En Carlos, en Mohammed, la Fatiha, en Bouba, la Irina, la Peace, en Dimitri i tantes altres persones que s’han adreçat a nosaltres per expressar-nos el seu dolor, la seva condemna als atacs i el seu condol a les víctimes, així com a les seves famílies i amics.

És un dolor i una pèrdua col·lectiva. La de les persones de pau que construeixen conjuntament societats inclusives, cohesionades, diverses, democràtiques i lliures. Independentment del nostre origen, del nostre gènere, de la nostra orientació sexual i/o identitat de gènere o de la religió que practiquem.

Totes som Barcelona, Cambrils, Madari, Tikrit, Brussel·les, Bagdad, París, Damasc, Alep, Londres, Trípoli, Kabul..

Tothom hauria de tenir dret a poder fugir del terror. Catalunya és terra d’acollida i ara més que mai hem de continuar sent refugi.