FacebookTwitterGoogle+

 

En el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, Catalunya amb ACNUR (entitat membre de la Xarxa Asil.cat) engega el projecte “Dones refugiades: Elles fan camí” el proper Dijous 24 de Novembre de 18.15h a 20.30h a la l’Espai Bonnemaison (Sant Pere més Baix, 7, 08003 Barcelona). 

L’acte consistirà en:   

– 18.15 – 19.00: Inauguració de l’exposició fotogràfica a càrrec de les autoritats, “Dones, tots en som una” del periodista i fotògraf Francisco Magallón. L’autor participarà amb una visita guiada a l’exposició que, a través de 37 retrats, posa rostre a la valentia i coratge que demostren milers de dones d’arreu del món que diàriament es veuen obligades a enfrontar-se a situacions de persecució, discriminació, exclusió o violència. Aquesta exposició es podrà visitar a l’Espai Bonnemaison fins el 31 de desembre de 2016.          

– 19.00 – 20.30: Diàleg “Dones refugiades: coratge i nous horitzons” organitzat per 3 dones refugiades provinents de la República Àrab de Síria, República Democràtica Popular d’Algèria i la República Bolivariana de Veneçuela, on es tractaran qüestions relacionades amb l’asil i el gènere. Inclou la ponència inicial d’una especialista en la temàtica de l’Oficina de l’ACNUR a Espanya.        

L’entrada és gratuïta però les places limitades: es prioritzaran per ordre d’inscripció. Per a reservar plaça, entra al següent formulari: https://goo.gl/forms/Gf8E3LulhgabBqPC3. Posteriorment, rebràs confirmarció de la teva reserva per correu electrònic.

Data límit d’inscripcions: Dimecres 23 de Novembre a les 20h.