FacebookTwitterGoogle+

 

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que se celebra el proper dia 20 de juny, des de la Xarxa Asil.cat, reprenem la campanya #somrefugi, que vam engegar l’any passat per conscienciar la ciutadania i les institucions catalanes sobre la necessitat de seguir treballant per a la millora de les condicions d’acollida de les persones que sol·liciten protecció internacional al nostre país. Una campanya, que duem a terme amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona.

En el marc d’aquesta campanya, el conjunt d’entitats membres de la Xarxa Asil.cat oferim als municipis catalans banners, banderoles i un vídeo de sensibilització, amb l’objectiu de reivindicar que el dret d’asil és un dret universal i donar a conèixer els motius que es troben a l’origen dels desplaçaments forçats al món.

Des d’Asil.cat, posem aquests materials a disposició de tots aquells municipis catalans que vulguin fer-se’n ressò i els instem a difondre’n els continguts a través dels seus canals de comunicació. En aquest sentit, algunes localitats ja han manifestat el seu interès en participar-hi.

Podeu consultar el vídeo de la campanya aquí.